Sendt den

Numerologi - et partytrick?

Der kan vidst ikke herske nogen tvivl om, at Numerologi - i årevis - er blevet brugt og præsenteret som et Partytrick!

Men Numerologi er så meget mere end en magisk kanin - trukket op af en hat - til et middagsselskab.

Du kender typen - personen, der sidder til en eller anden sammenkomst - det være sig en fest, en venlig sammenkomst eller familiemiddag, og har en højtravende attitude om, at de ved noget, som resten af ​​os almindelige dødelige ikke ved, og at de har fundet ud af alt, fra hvem du er som person - til hvad du tænker - og hvordan du føler.

De trækker denne "viden" fra ting som astrologi, religion, videnskab, psykologi og ja, selv numerologi! Det påstår de ihvertfald. Faktum er dog - at de sandsynligvis bare har rørt ved overfladen af ​​disse storslåede lærdomme, og deres "viden" bliver derfor overfladisk og hul. Enhver, der påstår at vide alt om et andet menneske, og at de har "regnet dem ud" er efter min mening ude på et sidespor.

Så med den information i baghovedet - vil jeg nu fortsætte med at fortælle dig præcis, hvem du er !!!

Nej, haha ​​.. spøg til side, lad os fortsætte!

Stjernetegn


Vi kan dele det samme Stjernetegn, den samme grundvibration, den samme religion osv., men det gør os, på ingen måde, til simple væsener!

Vi har alle ting tilfælles, nogle mere og nogle mindre - og det er den mangfoldighed og samhørighed, der gør os mennesker så interessante.

Fordi - ens eller hinandens totale modsætninger – så er det hvordan vi bruger de redskaber vi har fået stillet til rådighed, der betyder noget. Det handler om at indse, at vi faktisk har redskaberne - i første omgang! - og så bruge dem på den bedst mulige måde HVIS vi vælger det!

Fri vilje og viden spiller en enormt stor rolle i hvordan møder livet - og det gør de omstændigheder vi er opvokset og født i også. Bare det at indse at vi har fri vilje er et kæmpe skridt for nogle mennesker at tage - og bare tænke på.

Det fantastiske ved numerologi er at det kan hjælpe dig til at blive klar over hvem du er og hvilke redskaber du har til rådighed - og det er IKKE noget partytrick.

Man kan selvfølgelig bruge det som sådan – men for virkeligt at respektere visdommen bagved, og lære fra den, kan du ikke behandle numerologien så tilfældigt.


For at give dig et eksempel på, hvordan kaldæisk numerologi ikke er en overfladisk viden, vil jeg bruge mig selv!

Min fødselsdato er den 24ende.

Udfra den information alene kan en uddannet kaldæisk numerolog trække enorme mængder information - om hvordan jeg behandler tanker og om hvordan jeg møder udfordringer i livet osv. - men numerologen ved på ingen måde hvem jeg er.

Og det – tror jeg - er en meget vigtig detalje at være opmærksom på, når man begiver sig ud af numerologiens veje.

Men hey! Tilbage til min grundvibration!

Da min fødselsdag er tallet 24, Så er min grundvibration 6 - eller mere præcist 24 / 6.

Da jeg er født med 6 som min grundvibration- så deler jeg naturligvis mange ting med andre i verden, der har 6 som deres grundvibration.

Men gør det os ens?

Nej!

Først kigger vi på hvilken gren af 6'er stamtræet jeg tilhører.

Som nævnt før er min fødselsdag 24, så det gør mig til en 24 / 6, som er noget helt anderledes end en person født den 6'te!

I stamtræet for tallet 6 finder vi:
6, 15 og 24 som fødselsdage. Men 6-stamtræet indeholder også 33, 42, 51, 60 og mange flere. Alle med forskellige udtryk af grundvibrationen 6.

Er det ikke fantastisk?

Det betyder at udfra fødselsdagen - ALENE - kan vi begynde at indsnævre eller zoome ind på, hvilken slags person denne særlige 6'er er!

Så jeg er en 24/6, hvad betyder det? Og hvordan er det anderledes end 6 eller 15/6?

Viser et billede af Sandro Botticellis maleri "Venus fødsel"


Lad os starte med, hvad grundvibrationen 6 står for!

Tallet 6 er symboliseret af planeten Venus og gudinden Aphrodite. Tallet 6 handler om kærlighed! Det handler om kærlighed til dine børn, din partner, din familie, din hund og alt hvad tallet 6 kan skabe et meningsfuldt forhold til. 6'eren værdsætter tætte og kærlige forhold over alt andet! Man kan sige, at tallet 6 centrerer meget rundt om sig selv i en arms radius. Enhver, det kan nå og røre i en armslængde, vil den tage sig af, pleje og elske med hud og hår. Tallet 6 lægger også vægt på at have et smukt hjem, med smukke ting, rene vinduer og rene tæpper mv. Tallet 6 er meget husligt! Skønhed er meget vigtigt for 6'eren. Ikke kun fysisk eller materiel skønhed, men også åndelig og intellektuel skønhed. Grimme ting, grimme tanker eller vulgaritet kan føles næsten fornærmende for en person med grundvibration 6.

En person med grundvibration 6 - i balance - er alt ovenfor.

En ubalanceret 6'er er fuldstændigt modsat!

En ubalanceret 6'er er alt ovenfor, krydret med et bemærkelsesværdigt temperament! Det kan være alt for dramatisk og føle sig så meget som et offer for omstændigheder og føle, at ingen elsker dem eller tager sig af dem. At føle sig uelsket eller taget for givet er det værste, der kan ske for en 6'er! De har brug for kærlighed, og hvis de ikke får den, eller føler at de ikke får det, kan de blive alt for dramatiske, rasende og åh så trætte og triste ...

De fleste mennesker, med grundvibration 6, oplever en smule af begge dele, fordi deres Numeroskoper er ude af balance.

Kerneudfordringen for alle mennesker med grundvibration 6 er at få styr på deres temperament og ikke lade sig udnytte eller blive taget for givet. De skal også holde deres tendens til at gå fuld martyr i tjek!

Så HVORDAN er det anderledes end 15/6 eller 24/6?

Som tidligere nævnt deler de ALLE den rene 6'er-vibration, der er beskrevet ovenfor.

Men nu, med forskellige tal tilføjet - får vi også andre aspekter og indflydelser ind i mixet!

Lad os starte med 15/6!

15 / 6 er afledt af to yderligere tal. Tallet 1 og tallet 5. Tilsammen bliver de 6 - men ikke "kun" tallet 6.

Tallet 1 repræsenterer Solen. Det styres af gudinden Athene og Guden Apollon. Det er ambitiøst, det er lyst og fuld af lys, og har uendelige mængder optimisme! Tallet 1 udstråler lys for at skinne ind i mørket - på alt og alle andre. Det er den gode søn / datter. Det er meget fokuseret, at være nummer to er IKKE en mulighed! Det er en sand vinder, uafhængig og stærk, og bekymrer sig ikke så meget om de andre tal. Ikke fordi det ikke kan lide andre mennesker, det behøver bare dem ikke så meget som de andre tal, og de kan blive ganske forvirrede hvis de konfronteres med andres behov og anklager om egoisme. Tallet 1 er ikke egoistisk, det bemærker bare ikke folk omkring det, på grund af dets eget lys, der stråler så stærkt! Det er lykke, det er glæde, det er FREMAD !!!

Som du kan se er tallet 1 meget forskelligt fra tallet 6!

Udover tallet 1 har vi også tallet 5, i 15 / 6.

Hvor 1 er vibrationen der går ud fra 15 / 6, er 5 den vibration, der går indad. Det betyder, at 5 repræsenterer, måden hvorpå 15 / 6 tænker og processerer oplevelser og følelser.

5 tilhører planeten Merkur, og ligesom metallet kviksølv, flyder det altid og i konstant bevægelse! Det er repræsenteret af Hermes, og ligesom han har det vinger på fødderne og er lige så hurtigt som vinden. Du kan aldrig fange eller fastholde ham! Hermes er gudernes budbringer, så tallet 5 handler- selvfølgelig - om kommunikation! Det er et meget sympatisk og heldigt tal. Alle elsker at tale med 5, og 5 elsker også at tale med dig! - men før du ved af det, er 5'eren gået videre for at tale med en anden!

Husk nu, at 5 tallet i 15 / 6 handler om hvad der sker på indersiden, hjernen, tanker og følelserne. Det repræsenterer et meget meget skarpt sind.

Nu kunne jeg godt tænke mig, at du forestiller dig, at du har tallet 6, Venus, som din krop.

Tallet 1, Solen, Apollon, som højre hånd og udadgående side af din krop og tallet 5, Merkur, Hermes, som en repræsentant for din venstre side, den indadgående, dit sind og dine følelser.

Kan du se det for dig?

En kærlig og romantisk person, der skinner hans/hendes stærke lys ind i andre, samtidig med at han / hun kan transportere sig selv og andre mennesker, mentalt, til alle hjørner af universet?

Kan du forestille dig, hvilken fascinerende version af 6'eren det her er?

Kan du forestille dig, hvor frygteligt charmerende denne person må være?

Tarotkortet der repræsenterer 15 / 6 er ..dundundun, djævelen!

Men det er meget vildledende, eller i det mindste er det meget misforstået. 15 / 6 er repræsentativ for det forførende og lokkende feminine, og er ekstremt karismatisk og kraftfuld. Det handler om kærlighed, både følelsesmæssigt og intellektuelt, men også fysisk. 15 / 6 er et meget meget sexet tal ...

Det har evnen til at skinne ind i andre og transportere dem til andre verdener og anses derfor for at have en vis magisk vibe. 15 / 6 er meget almindeligt at finde hos mennesker, der vælger skuespil eller at synge som karriere.

Er det ikke cool?

Lad os gå videre til tallet 24 / 6!

Denne særlige 6'er er udregnet ved at lægge tallene 2 og 4 sammen.

Tallet 2 tilhører Månen. Det er symboliseret af vand og gudinden Persephone. Det repræsenterer det underbevidste og følelserne. Dets arketype er Kunstneren. Det handler om flow og harmoni. Månen er meget modtagelig, den afspejler solens lys og skinner med en svag og blød glød. Tallet 2 længes efter at knytte og finde meningsfulde relationer. Det bryder sig ikke om disharmoni og kan blive ret deprimeret, og endda syg, hvis det kan mærke, at vibrationerne er "ude af sync". Personer med tallet 2 som deres kernevibration har meget ofte helbredende og clairvoyante evner og kan mærke andre folks følelser. Tallet 2 er forbindelsen mellem dig og mig! Så alt i alt en meget følsom, intuitiv og sansende vibration.

Hvor tallet 2 er den udadgående side af 24, er 4 tallet indadtil. Og ligesom 5 tallet i 15 / 6 er det repræsentativt for, hvordan 24 behandler følelser og tanker. Det er den intellektuelle side af 24.

Tallet 4 tilhører planeten Uranus, og ligesom planeten kan tallet 4 skifte dramatisk mellem vinter og sommer! Det kan være iskoldt, stille og næsten kyniskt intellektuelt, det har gennemborende analytiske evner og har en direkte forbindelse til kosmos, hvor det downloader strålende ideer, som oftest er helt geniale! Tallet 4 handler om orden og struktur - og om at vende det på hovedet - for at gøre det bedre eller bare anderledes! Tallet 4 har brug for tid alene til at tænke. Det kan ikke altid holde larmen fra den menneskelige verden ud. Selv om det er et tal, der kræver sit eget rum og tid, er det også et meget nysgerrigt tal, og vil spørge om alt, hvad det vil vide eller lære mere om. Tallet 4 er et meget klogt og unikt tal!


Nu vil jeg have dig til at forestille dig 24 / 6!

6 er kroppen. Fuld af kærlighed til alting!
2 er den udadvendte, højre side af kroppen. Opfattende, intuitiv, blød og behagelig at være omkring. 4 er venstre side, der går indad. Det repræsenterer et strålende sind, med strejf af genialitet og en evne til at vende alt på hovedet, for at gøre det bedre, eller bare nyt og anderledes!

Tarotkortet der repræsenterer 24 / 6 hedder The Queen of Wands og repræsenterer harmoni og visdom. Det er et meget heldigt tal!

Yay!

Så nu ved du hvad forskellene, og lighederne mellem tallene 6 - 15 / 6 og 24 / 6 er!

Er det ikke sjovt, hvor forskellige de alle er, og stadig tilhører de det samme familietræ som tallet 6?

Husk på at jeg kun har rørt ved overfladen af hvad numerologien kan fortælle. Jeg har ikke engang talt om tallene indeni disse tal! Jeg har heller ikke talt om indflydelsen fra den måned, eller det år jeg blev født i, eller den effekt mine navne har på mit Numeroskop!

Og så meget mere!

Kan du fornemme, en smule af, hvor dybt vi kan fortsætte ind i de mange forskellige lag af Numerologien?

Det håber jeg ihvertfald!

Numerologi er IKKE et partytrick!

Tak for din tid, pas nu rigtigt godt på dig selv! Indtil vi mødes igen..

Lerke Savannah Karlsen - Kaldæisk Numerolog